dijous, 7 de març del 2013

UNI DIA FANTÀSTIC PER CASTELLÓ

"Jo vaig anar de parella a l'autobus amb Vicente i vam tindre una idea que era posar la motxilla al penjador. L'excursió era el divendres 15. Vam arribar al planetari i era redó i tenia una estàtua.

Després vam pegar dues voltes i vam arribar a la platja i va dir Gloria que no tocarem l'arena perquè quan entrarem al planetari s'embrutaria el piso.
Després vam anar a un parc a esmorzar i després Eva, Maria, Andrea i jo vam jugar.

Vam entrar al planetari i vam vore exposicions i Gloria va dir que a lo millor les van trobar a l'època dels dinosaures i que investigarem. Eren pedres de colors.

Després vam anar a una sala de científics que feien experiments i vam vore invents. Un era un coet que si el rodava es feia la sombra més xicoteta i hi havien dos quadres que si t'apropes no hi havia res i si te'n anaves lluny es veien dues cares verdes.

Després vam anar a una sala que una xica que es deia Eva mos van explicar que unes estatues parlaven. Mos van explicar algo de la pesca i de les Illes Columbretes.

Després vam anar al planetari a veure el Sistema Solar i mos vam sentar en unes butaques i una xica i un xic mos van contar una història i van eixir les estrelles.

Vam anar a l'exposició del so i anava el so per un tub i parlavem, i també si xillaves per un tub te pasava que ho feia cridant.

Després vam anar al pinar i hi havia un semàfor que anava super ràpid i vam passar la meitat i després vam passar tots. Vam dinar i després de dinar vam anar a jugar a un parc i hi havia un túnel roig i una de corbes i una de cargol.

Després vam anar a la Sala de Cambra de l'Auditori i hi havia uns cavernícoles que feien música. I després va eixir un xic i va fer música i va dir: timbal! I després ens va dir que se'n anava perquè en el seu poble era Carnestoltes. També va vindre una xaranga i el xic també va tocar i va saludar."


                                             Escrit per Tania Martí.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada