diumenge, 2 de desembre del 2012

EIXIDA AL CLOT DE LA MARE DE DÉU I AL PORT DE BORRIANA



Núria ens conta què hem fet al Clot de la Mare de Déu i al Port de Borriana:

"En el Clot de la Mare de Déu hem caminat tres quilòmetres i hem parat a berenar i hem continuat. I quan estàvem caminant hem vist un flotador al riu i damunt del flotador hi havia una oca i ànecs i una granota morta. I també hem vist una ermita i Glòria ens ha contat una història.
A la platja hem jugat a fer castells d'arena i he agafat caracoles.
Hem anat al Piló i hem jugat als gronxadors i hem dinat i hem meditat.
En el port de Borriana he vist a l'abuelo de Nayla i ens ha dit com es pesca i a un amic meu que fa la xarxa de bou i hem anat a la Llotja i hem vist les cintes que portaven els peixos i hem vist vaixells".

Martina també ens conta com va passar ella el dia:

"Al matí vam arribar al Clot de la Mare de Déu. Allí vam baixar de l'autobus, vam vore el riu i la platja i també vam vore les normes. Vam començar a caminar 3000 metres. Vam vore granotes mortes. Vam esmorzar. No ens vam poder sentar perquè estava tot banyat i ens enfangariem. Vam continuar caminant i ens estavem començant a cansar un poquet i vam eixir del Clot.
Quan vam eixir del Clot vam tornar a vore la platja i com teniem temps vam començar a jugar, a agarrar clotxines, caragoles, pedres xules...
Vam seguir caminant fins que vam arribar al Piló. Allí vam dinar. Després alguns jugaven, alguns descansaven, alguns meditaven.
Vam seguir cap al port de Borriana. Quan faltava poc em vaig tropessar amb una xarxa. Vam arribar al port, vam vore vaixells, peixos, xarxes i un dels vaixells d'eixos era el de l'avi de Nayla. Vam anar a la Llotja a vore la subhasta. Allí hi havia una cinta i damunt la cinta hi havien safates i dins de les safates hi havien peixos. A la subhasta els que tenen alguna peixeteria o restaurant... tenen una màquina i el mòbil i per exemple el salmó és el número 024 pels que volen comprar peix i els interessa el salmó apreta el número 024 i el fiquen al camió per a que se l'enduguen".

Ian també ens explica aquest dia d'excursió:

"Vam agafar l'autobus i vam arribar al Clot de Borriana i vam caminar molt. Vam vore els arbres i vam caminar més fins que vam arribar i vam esmorzar i vam continuar caminant. Vam vore una ermita i la mestra Glòria ens va contar una història i vam arribar als 3 quilòmetres.
A la platja vam fer castells i una pedra damunt de l'altre.
I ens vam anar als gronxadors al Piló i vam jugar fins que ens vam anar.
I vam anar al port i vam vore a l'avi de Nayla i Glòria ens va dir que anavem a veure com ficaven el gel al peix per vèndre'l. I va arribar l'autobus i vam tornar a les Alqueries".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada